Tips till er med katter! | Swahn90

Swahn90

Annons

Tips till er med katter!

Tänkte tipsa om en grej för er som har katter! Katterna kan ju ofta tröttna på sina leksaker dom har, deras möss och bollar m.m. Mina katter brukar tröttna iallafall, dom tycker bara att sina leksaker är roliga i början. Speciellt brukar ju katter vara intresserade av sånt med kattmynta i! Men kattmyntan brukar ju försvinna ganska snabbt. Därför har jag köpt hem ett kattmynta-spray! Jag sprayar in deras gamla leksaker med det och leksakerna blir som på “nytt” igen. Katterna älskar det 😀 En leksak som dom inte har lekt med på jättelänge är plötsligt väldigt intressant igen! Spray med kattmynta i finns nog att köpa på dom flesta djuraffärer 🙂 Jag köpte mitt på Djurmagasinet. Annars finns det även HÄR 🙂

025 061 063 073 080

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats