Lite nytt till hemmet | Swahn90

Swahn90

Annons

Lite nytt till hemmet

Kunde inte låta bli att köpa hem lite nytt ifrån Karlsson igår. Brukar ju komma in till stan lite mer än en timme innan jag börjar jobba, och då blir det ju att jag går i affärer och kollar, och när jag går i affärer kan jag inte låta bli att köpa något. Egentligen borde jag inte köpa massa grejer, är ju ganska fattig den här månaden efter alla himla räkningar vi hade. Men ja, jag kunde inte låta bli som sagt! Sen var det ju faktiskt inte så mycket jag köpte ändå 🙂

Lampan här nedanför fyndade jag för endast 50 spänn på rean, med glödlampa i och allt! Så himla billigt ju 😀 Egentligen behövde jag ingen ny lampa, men den var ju så billig! Den hade kostat 250:- innan. Sen fyndade jag även ljuslyktan på rean för 15:-. Behövde egentligen ingen ny ljuslykta heller, men den var billig och fin. Sen blev det även en kopparvas. Satte i rosen där nu för att det skulle se lite trevligare ut på bilden, kommer nog ha något annat där i sen! Sen hittade jag även en annan fin vas, men den såg lite tråkig ut utan blommor i, så den tog jag ingen bild på. Men den var fin iallafall och jag var i behov av en fin blomvas.

Untitled

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats