Höstmarknad på Astrid Lindgrens värld | Swahn90

Swahn90

Annons

Höstmarknad på Astrid Lindgrens värld

Jag följde med mamma och brorsan till Astrid Lindgrens värld förrut på höstmarknad 🙂 Vi har haft en jättemysig dag ihop. Det är alltid kul att gå på marknad tycker jag! Och speciellt på Astrid Lindgrens värld. Det är ju så himla mysigt där 🙂 Vi har gått runt och kollat lite bland alla stånden och så har vi fikat lite 🙂 Såg även Pippi! Köpte med mig lite ost och chips och sånt där gott hem också. Nu är jag hemma iallafall. Jag och Henke ska väl straxt börja med maten, sen får vi se vad som händer. Tror det blir en lugn hemmakväll. Ska upp tidigt och jobba imorgon.

DSC05001 DSC05006

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats