Bloggar från soffan | Swahn90

Swahn90

Annons

Bloggar från soffan

Hello 🙂 Ligger i soffan och bloggar nu med våran macbook air. Brukar inte vara så förtjust i att använda den annars, har den bara till att kolla på film och serier med typ hehe. Föredrar att sitta vid min stationära dator faktiskt 🙂 Men det är ändå ganska skönt att blogga ifrån soffan nu, ligger här med en filt över mig, är så himla frusen.

Hade en jättetrevlig fika med Mikaela förrut på Espresso house 🙂 Vi har mest pratat om Forever och deras produkter. Det är Mikaela som har hjälpt mig att börja sälja Forevers produkter. Känner mig helt pepp nu efter fikan! Vi pratade också om att hon ska hjälpa mig ha en smink-och-hudvårdskväll hemma hos mig snart också (med forevers produkter såklart). Så det ska jag försöka planera in snart. Säg till om ni vill komma 🙂 Tror det kommer bli jättekul!

Vi har Mirza här på besök nu också 🙂 Han ska stanna här i några dagar. Vi hade inte setts sen i somras! Han var faktiskt med oss när vi hämtade Linux. Roligt att han är här och hälsar på lite igen 🙂 Det är också därför jag använder macen nu. Han lånar nämligen min datorplats, då han och Henke sitter och lirar ihop ;P

Provade Espresso house nya latte idag 🙂 Salty caramel eller något sånt hette den. Jättegod 😀 Sen blev det också en chokladboll till ;P Mmmmm.image

När jag kom hem förrut fixade jag iordning käk lite snabbt. Sötpotatisen från igår, med lite smält ost över ihop med sallad, tomat, fetaost, avokado och lite tzatziki. Gott 😀 Åt det framför New girl och New girl ska jag även fortsätta titta på nu tänkte jag 🙂image

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats